IC3 på tysk sidebane: Idylliske scener i påskeweekenden! (Jernbanen i dag)

af MY 218 ⌂, fredag 26. april, 2019, 21:42 (172 dage siden)

Hej allesammen!
I påskeweekenden skulle fire IC køre en omvej over en mindre tysk jernebanestrækning; Kiel Flensborg! Denne strækning er hovedsagligt et-sporet og har hastigheder fra 80kmh til max 120kmh. Et af særtrækene ved denne rute er, at der stadigvæk findes flere mindre jernbaneoverskæringer (Tysk= BÜ), der kun sikres med togets typhon. Ved disse "BÜ" er hastigheden for tog reducerert til 80kmh og der skal dyttes 2 gange a 3 sekunder - Her er der kun et "Andreaskreuz" der signaliserer trafikanterne at de skal give agt på forbikørende tog. Bilerne må kun køre 20kmh når de nærmer sig overskæringen og både togpersonalet og bilerne skal have en tilstrækkelig god sigt på området.

IC-togene der skulle tage omvejen i daglys var IC 384 og 386, samt 1183 og 1185.

IC 1183 nær Husby (Første station efter Flensborg):
[image]

IC1185 kort efter stationen Rieseby ved en jernbaneoverskæring som beskreven ovenfor:
[image]

IC1183 efter et flere timers ophold i Sørup og Sønder Brarup, fordi Lindaunisbroen over Slien atter var defekt, forlader Sønder Brarup station:
[image]

IC384 kort efter at have passeret Lindaunisbroen:
[image]

IC1183 i Flarupgaard - Også en teknisk-usikret jernbaneoverskæring (i øvrigt samme tog som to billeder ovenfor - jeg kunne godt indhente toget, selvom jeg kun var undervejs med cykel...)
[image]

Jeg har vedhæftet en videofil, der viser alle tog jeg fik foran kameraet, udover IC3 var det også LINT41/Br648 og et byggetog fra "STRABAG"!
Video

Jeg håber i har haft fornøjelse med videoen og billederne!
Fortsat god weekend!


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen