Letbanen kører nu fra Aarhus til Grenaa (Jernbanen i dag)

af jaer @, tirsdag 30. april, 2019, 15:46 (540 dage siden) @ Rørvig Station

Kører og kører. Ja, nu havde de jo højt og helligt lovet at starte i april, men det er vist gået lidt hurtigt, så der er vist ikke blevet testet færdigt. Hvis man skal tro 14-radioavisen er der forsinkelser og aflysninger. Dette vises dog ikke på Rejseplanen. Til gengæld kan man se den interessante afgangstavle for Lystrup:
http://www.rejseplanen.dk/bin/stboard.exe/mn?ml=m&input=Lystrup&boardType=dep&a...

Afgangen fra Lystrup 14.09 mod Grenå kommer aldrig til Grenå, men slutter på Århus H 19.27, efter bl.a. at cirklet rundt på Hovmarken fra 16.06 til 19.06.

Omvendt når afgangen fra Lystrup 14.10 mod Århus H i stedet til Grenå.

Jeg har spurgt hos MidtTrafik, og de oplyser, at det er et gammelt link til Rejseplanen, som er brugt (og som ikke mere bør kunne tilgås).

/Jan


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Lokomotivfabrikker

Renovering af DSB MR-tog i Tyskland 1995-98
Renovering af DSB MR-tog i Tyskland 1995-98
I perioden 1995-98 blev DSB´s MR-tog renoveret af Partner für Fahrzeug-Ausstattung (PFA) beliggende i Weiden i det nordøstlige Bayern i Tyskland. Værkmester i DSB Hans Werner Hansen fortæller her historien om sine to år i Bayern.
 Læs artiklen 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen