Alt der kunne gå galt er gået galt (Jernbanen i dag)

af andersj @, Aalborg, fredag 03. maj, 2019, 00:06 (572 dage siden) @ Thomas Boberg Nielsen

Åbningen af strækningen til Grenå og den intensiverede drift mellem Aarhus H og Mårslet har bestemt ikke været en dans på roser for Aarhus Letbane.

Aarhus Letbane har udarbejdet en status om problemerne og løsninger: https://www.letbanen.dk/nyheder/nyheder/2019/driftsstatus-maj2019/?fbclid=IwAR0ddFL55ut...

Jeg var dog heldig at være med en afgang onsdag fra Grenå der var rettidig helt frem til lige før Østbanetorvet, hvor lysreguleringen tog sig rigeligt tid med at skifte til "lodret pind". Det gjorde så at vi kom bag en L2 fra Lisbjergskolen og måtte vente udenfor Aarhus H til denne havde afgang mod Mårslet.

--
Mvh Anders


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Norske lokomotiver
Norske lokomotiver
Her er en oversigt over alle norske lokomotiver, fra det første damplokomotiv, der blev sat i drift på privatbanen Norsk Hovedjernbane i 1854, til de nyeste el- og diesellokomotiver hos CargoNet og CargoLink. Listen inkluderer også NSBs smalsporede damplokomotiver.
 Læs artiklen 

DSB plakat 1937

DSB plakat 1937
DSB plakat 1937 af
Aage Rasmussen
Pris: 249,- kr.
 Køb 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen