Slut med persontransport på 750 mm i Schweiz (Jernbanen i dag)

af Niels Munch @, fredag 03. maj, 2019, 19:18 (458 dage siden) @ LHJ

Hej LH,

Du er næppe i tvivl om, at jeg (og de andre skribenter i denne tråd) med glæde vil imødese dine fotos fra WB i dens nuværende tilstand!

Ja, som Hans nævner, siges der meget om schweizerne. Og om deres hang til at bevare jernbanerne siges bl.a., at det er for at holde bilismen nede og begrænse skovdøden. For ved skovdød rutscher sneen ned - der er jo intet til at holde på den - og begraver byerne.

De tider, hvor "man" modtog invitation til alt fra IC3-dåb til metroindvielse, er for længst forbi og overgået til anekdoterne. Så jeg vil "derfor" foretrække at besøge Lethbanen på "en almindelig dag", hvor "man" i absolut anonymiseret tilstand kan fotografere billeder uden for megen "kødrand". Således vil jeg gennemkøre banen fra Odder til Grenaa t/r; thi indtil nu har jeg kun foretaget en ikke helbredsbetinget rejse Aarhus H - Skejby t/r - samt trådt en Tango i Odder.


Bedste hilsener
Niels


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Svenska-lok

DSB P125 2
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen