Kørsel med måletog på ERTMS Lindholm-Frederikshavn (Generelt)

af Svend @, søndag 05. maj, 2019, 22:51 (294 dage siden) @ steenth

Svend - du må vente til der kommer noget. Der har været et arbejdet igang i en periode for ETCS til veterantog og der kommer snart en rapport om det. En af løsninger er noget flytbar udstyr og hvordan det håndtere må du vente at for mere at vide til der er resultat af hvad de har arbejdet med. En anden løsning, som briterne har tænkt på, er en vogn med ETCS, som udnytter at antennen for ETCS niveau 2 ikke skal være forrest og kan placeres i en vogn efter lokomotivet. Efter hvad jeg huske af rapportering for længe siden, at den mulighed ikke blev udnyttet. Det ligner man har gjort istedet, er at stillet antal lokomotiver med ETCS til rådelighed for fremmede tog.

.
Jeg har ikke noget problem med at vente .... skal ikke bruge udstyret til noget som helst :-)
Men jeg efterlyser blot en smule dokumentation for, hvad man har hørt at der arbejdes med. Men OK, hvis der ikke findes noget i dag, er der jo ingen grund til at tærske langhalm på det ........;-)

--
Svend

[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen