Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

KSB C 35 i Fredericia (Generelt)

af LHJ, 6/5 2019, 20:02 (1810 dage siden) @ Tommy Nilsson

Så kom vognen på plads :-)

[image]


Ved vi noget om, hvor undervognen stammer fra (Der står DSB på aksellejerne)?


Vognkassen ser da umiddelbart flot ud og stor ros til initiativtagerne i det hele taget. Ærgerligt at man tilsyneladende har valgt at løfte vognen i pufferne; det giver lidt ekstraarbejde :-(

Det nu en mildt sagt "alternativ" undervogn, så det er nok godt, at vognen blot skal stå stille. Men pynte på stedet vil den med sikkerhed.

At en KSB-vogn så ikke i min optik har den fjerneste relation til Fredericia gl. station eller Fredericia i det hele taget, er i den forbindelse inderligt ligegyldigt.

Lad os ønske "bagmændene" m/k tillykke med det foreløbige resultat, og lad os sammen ønske for dem, for Fredericia og for alle os, der holder af jernbanen - og dens historie - at vognen må få et langt og godt otium på stedet - og bliver behandlet bedre af den lokale ungdom end MR-togene på sporene ved siden af ...

Mh
LH


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

De jydske Skærvefabrikker
De jydske Skærvefabrikker

De jydske Skærvefabrikker var en af Jyllands største producenter af sten og grus til især Statsbanernes mange anlægsarbejder i 1930´erne. Ved Balle på Djursland blev der etableret sidespor til Ebeltoftbanen, og opført adskillige skærveværker med tilhørende smalsporsbaner.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak