Fremtidens S-tog - med DSB (Generelt)

af mikedk2100, København Ø, søndag 12. maj, 2019, 21:16 (417 dage siden) @ Jens Hansen

Vi hører ikke meget om de førerløse S-tog, men der foregår noget alligevel.

DSB er tydeligvis i spidsen for at omlægge S-banen til et fuldautomatiseret førerløst transportsystem - "Fremtidens S-Bane".

https://www.dsb.dk/om-dsb/toget-er-fremtiden/fremtidens-s-bane/

Men det tager lige 15 år.

JH

Det er jo forfærdelige nyheder. Ikke nok med, at vi i mange år fremover skal leve med ustabil s-tog drift, fordi der skal leges med signalsystem, men så fortsætter man bagefter med at lege med førerløs drift. Vi ved jo godt, at man ikke kan opretholde driften samtidig.

Spørgsmålet er vel snarere, om der overhovedet er passagerer tilbage, når vi om 20-25 år (det er inkl forsinkelser og børnesygdomme) får en s-bane tilbage. Som en anden nævner, så har vi jo selvkørende elbiler til den tid. Hvem gider så tage et selvkørende s-tog, der alligevel ikke kører derhen, hvor man skal, og som standser ved alle stationer undervejs.

Nej drop det projekt, og skån de stakkels passagerer for flere prøveklude. Det er nu i disse år vi har brug for en stabil s-bane. Ikke først om 25 år!


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen