Avatar

Nyt FT (var: Ringsted-Odense hastighedsopgradering...) (Trafikpolitik)

af Michael Deichmann ⌂ @, Gribskov kommune, lørdag 18. maj, 2019, 00:21 (62 dage siden) @ steenth

Folketinget er opløst. Enkelte udvalg, herunder finansudvalget, arbejder videre. Ministrene er ligeledes stadig ministre, men kan ikke bruge embedsapparatet til at udvikle ny politik.


Nej. Det nuværende Folketing er i funktion til valget er overstået. Formelt sker det i det øjeblik valgstederne har lukket, så overtager det nye folketing - men skal man lige have talt stemmerne op, så man ved hvem som er valgt ind. Derefter er formalia at de indkaldes til første møde, hvor der nedsættes en et udvalg, som indstiller til godkendelse af valget, som sker på det andet møde. Det har de 14 dage til at få det i orden..

Det nuværende Folketing holder ikke ordinære møder, ministeriet er et forretningsministerium, dvs. man holder forretningen kørende med de love der er vedtaget og de besutninger der er taget.

Alle love, der ikke var færdigbehandlet, er slettet og må genfremsættes til 1. behandling i det nye Folketing efter valget.

--
Venligst

Michael Deichmann

[image][image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen