DSB Idekonkurrence - "Din idé til et grønnere DSB" (Generelt)

af Togbus, Foldingbro, søndag 26. maj, 2019, 05:22 (143 dage siden) @ orwell

Ingen grund til at foreslå nattog, den her de selv skudt ned.

På det tidspunkt, at vi afskaffede nattog, var der ikke kundegrundlag til det på nær nogle ganske få uger om året – eksempelvis i vinterferien, hvor mange skiturister brugte nattoget. Desuden var togene nedslidte og stod foran udskiftning. Det var altså den rigtige beslutning dengang.
Skal vi starte nattog op igen, er det en stor investering i nye tog og klargøringsfaciliteter og en beslutning, som det er nødvendigt, at også eksempelvis DB skal bakke op om. Vi følger udviklingen tæt, men har på nuværende tidspunkt ingen aktuelle planer om at genindføre nattog.

Formentlig vil DSB kunne blive meget grønnere hvis man afskaffede ME og IC4 omgående og kørte med togbusser i stedet. Som så meget andet grønt vil det grønneste være slet ikke at køre nogetsomhelst og standse produktionen helt. Dette ini er vist bare lidt slag i bolledejen og terapi til nogle ansatte i Telegade.

--
- busser når det er billigst


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen