Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

CBTC Jægersborg / Klampenborg - Ryparken / Svanemøllen (Generelt)

af steenth, 29/5 2019, 16:19 (1788 dage siden) @ YBS

På et forum hvor det negative ofte bliver fremhævet, synes jeg da også vi skal udtrykke vores glæde når noget går godt i jernbaneverdenen, og håbe på, at CBTC projektet fortsætter sådan.

Der er endnu ikke meldt en plan ud for ibrugtagning af de næste etaper. Farum- og Ringbane er installationerne på plads og skal komme i drift i løbet af i år efter den sidste plan, men i statusnotater er de tidspunkter fjernet. Og i efteråret bliver installeret på fra Ryparken til Carlsberg og Sydhavnen, når Nordhavn skal være systemgrænse i en periode inden det bliver Carlsberg og Sydhavn iflg de sidste oplysninger jeg har set og det var planen de strækninger til i drift i 2020 og resten 2021 - det sidste bliver nok i 2022.. Og der er stadig håndtering af glatte skinner som mangler - hvordan det påvirker planen er svært at forudset, når det problem tidligst er løst omkring maj 2021....

Mvh
Steen


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Motordriftens indførelse ved DSB
Motordriftens indførelse ved DSB

I Vingehjulet 1951 nr. 2 har vi fundet denne artikel, der beskriver nogle af de genvordigheder, DSB havde med den første motorvogn ´Hønen´ i 1923 til MR-vognene der blev bygget af A/S Frichs og A/S Scandia i fællesskab.

Læs mere


Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak