Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

CBTC Jægersborg / Klampenborg - Ryparken / Svanemøllen (Generelt)

af Peter Christensen, 29/5 2019, 20:28 (1793 dage siden) @ Kaj Aage Holdt

Det er faktisk en ganske klassisk problemstilling, som ofte ses ved IT projekter.

Den ene gruppe (lad os kalde dem "ikke-teknikkere") er vildt glade om udrulningen går fremad og bare nogenlunde følger tidsplanen. De er ret ligeglade med om driften af det just udrullede er særdeles besværlig; det fejes bare væk med "begyndervanskeligheder"...om end det bliver lidt svært efter 2-3 år at tro på den forklaring.

Den anden gruppe (lad os kalde dem "teknikkerne") har ikke det store problem med at projektet er forsinket, men ligeglade er de ikke. De ønsker blot at funktionaliteten er i orden. Også helst inden udrulningen forsætter.

Lad mig sige det pænt: de to grupper har det ofte svært med hinanden.
Er det blot en tilfældig virksomhed, som dummer sig gevaldigt; ja, skidt med det. Kunder siver nok et andet sted hen og så strammer økonomien til....I tilfældet BDK/DSB siver passagerne blot - uden at det har nogen synlige konsekvenser (andet end mere trængsel omkring København).
Jeg har tidligere fået tæsk for at sammenligne jernbanen med Sovjetunionens 5-års planer.....der blev alt jo også meget bedre efter 5 år. Men sådan det ikke altid og efterhånden røg tilliden. Det samme sker med DSB/BDK.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak