Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

CBTC Jægersborg / Klampenborg - Ryparken / Svanemøllen (Generelt)

af larsht, 30/5 2019, 22:08 (1791 dage siden) @ Rail

Det nye signalsystem har gjort, at man kan kører hen til Sorgenfri station og vende der istedet for Holte. (det er regler for at vende i det gamle signalsystem, men det er langt i mellem de blev brugt). Men Nordbanen har været meget hårdt ramt med togbusser. Derudover har Banedanmark udnyttet HL arbejde til deres egne broarbejder.


Før i tiden var det INTET problem at vende tog ved standsningssteder mellem stationerne, det er kun den voksende inkompetence i driftsafviklingen der har sat en effektiv stoppe for dette.

......hvis man altså ser bort fra den påkrævede reducerede hastighed ved kørsel med udkoblet HKT, samt evt som følge af linjeblok kørt i uorden.......

I CBTC kan tog vende ved samtlige perroner og efterfølgende køre fuldt overvågede og med strækningshastighed i modsætning til tidligere


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

De danske Sukkerfabrikker
De danske Sukkerfabrikker

Aktieselskabet De danske Sukkerfabrikker (DdS) blev grundlagt i 1872 af finansmanden etatsråd C. F. Tietgen og blev snart en af Danmarks største virksomheder. Ved at bygge nye og opkøbe eksisterende sukkerfabrikker, fik DdS monopol på sukkerproduktion.

Læs mere
Svenska-lok

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak