Selve indvielses arrangementet (Generelt)

af Frank Poulsen, fredag 31. maj, 2019, 21:57 (138 dage siden)

Jeg synes jeg lige ville lave en selvstændig tråd om selve indvielses arrangementet. Jeg synes der er flere fejl i det.

For det første forstår jeg ikke hvorfor S-banen ikke begyndte at standse der kl. 12? efter kronprinsen havde talt. Hvorfor er det først fra i morgen man gør det? I stedet kørte der shuttle busser fra Køge Nord til Ølby og Køge... Hvor plat er det i stedet for at lade de S-toge standse 12 timer før... Det fatter jeg virkelig INTET af!

Derudover ikke så meget selve indvielsen. Men dækningen af den. Jeg er utrolig skuffet over at hverken DR eller TV2 havde ekstra udsendelser osv. Det har de haft ved metro åbning, Storebælt og Øresund. Tænkte at så måtte news sende en masse, næh nogle få klip, og da reporteren fik et spørgsmål fra studiet om hvornår man som alm passager kunne taget toget kunne han ikke svare, ikke noget med at nævne der var flere gratis tog samme dag eller at det er fra i morgen tidlig alm. drift (om end få tog) osv. Virkelig ringe mediedækning. Ja da de testede Metro cityringen sendte TV2 News længere indslag end de gjorde fra denne officielle åbning. Det overrasker mig faktisk en hel del. Men valget har nok gjort sit indtog til at det er mindre. Men man kan jo undre at ikke netop valget gør at nogle partier har brugt dette som en løftestang til at gøre opmærksom på hvad de vil med den kollektive trafik og infrastruktur. Den har faktisk ingen debat haft i mediebilledet som sådan op til valget!


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen