Ny Transportminister (Generelt)

af Vollensir, torsdag 06. juni, 2019, 18:12 (11 dage siden)

Så er folketingsvalget overstået for denne gang, og vi skal heldigvis have en ny transportminister. Som umuligt kan blive ringere end den nuværende.....

Har for øvrigt aldrig kunne forstå folks tilslutning til privatisering og udlicitering af den offentlige transport.

Hvem begyndte med det, og hvorfor fandt man på sådan noget i sin tid. Det er en service til borgerne og ja det koster penge at drive offentlig transport. Der vel aldrig nogen der har sagt det skal give et fedt overskud.

Tror ikke man spare noget ved at betale andre lande for at kører busser og tog her i vores eget lille land.

Se bare hvad vi har fået elendige tog, meget larm indvendig, elendige sæder, det trækker a. H til ved vinduerne, ingen personale i togene til at hjælpe folk.

Ved godt at DSB også kører regionaltog uden togpersonale, men det kan vi jo takke politikerne for at der hele tiden skal skæres ned på personalet. Mærkeligt nok har der ikke været noget nævnt om det i valgkampen..


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Østre Gasværk
Østre Gasværk
I jernbanekredse er Østre Gasværk mest kendt for sin unikke jernbane og de 3 små engelske sadeltanklokomotiver, der i over 70 år skubbede kulvogne op til de store retortovne. Her er historien om Østre Gasværk med fokus på værkets interne jernbane og det rullende materiel.
 Læs artiklen 
Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen