Den nye bane (Generelt)

af mikedk2100, København Ø, fredag 07. juni, 2019, 15:00 (136 dage siden) @ metrohenrik

Som regel står der på togviserskiltet "...via Køge Nord".
De gange jeg har været med, er der kort inden afgang blevet sagt hvilke stationer toget standser ved, i toget.

Der er altid nogle der ikke læser, og lytter.
Min oplevelse er at DSB gør det de kan, før afgang fra København.
Jeg har ikke været med den modsatte vej endnu, men lagt mærke til at der står "...via Køge Nord" på skiltene i Ringsted.

Nu har man heller ikke gjort det nemt for folk, fordi der er så mange kanaler, hvor der kan findes information - uden at det er samme information.

Jeg tog turen i dag, og på dinstation.dk, stod der bare “via København H”, men der stod rigtig nok “via Køge Nord” på togviserskiltet. Togviserskiltet viste det på spor 3, hvorimod Rejseplanen.dk påstod toget kørte fra spor 4. Det samme gjorde dinstation.dk. Rejseplanen.dk havde så også styr på, at DSBs gamle lort ville bryde sammen på København H, så der skulle foretages togskifte. Det anede togviserskiltet intet om. Ingen af kanalerne kunne dog forudsige, at den nye stamme på København H kun nåede til Ny Ellebjerg, før lortet brød sammen.

Allerede der, var der 3 forskellige informationer på hver sin kanal. Det er fint at påstå, at nogle ikke læser eller lytter, men hvad er det lige man skal stole på?


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen