Nordjyske Jernbaner vil købe yderligere 4 Lint togsæt (Generelt)

af Lasse Toylsbjerg-Petersen, onsdag 12. juni, 2019, 12:35 (6 dage siden) @ andersj


Jeg gætter på at grunden til nedjusteringen er at både Siemens og Talgo har styrevogne på vej til andre kunder, så man kun i en begrænset periode skal køre i sandwich mellem København og Hamburg.

Nu er der jo udbudsregler, og flere leverandører med styrevogne har ikke budt/blevet prækvalificeret, så at ændre udbuddet til pludseligt at omfatte styrevogne, er nok ikke helt let.

Mon ikke det blot er for at sikre, at der ikke holder alt for mange Vectroner, der ikke kan bruges før de nye vogne kommer.

Som jeg forstår det leveres Vectron 27-34 i efteråret 2021, mens de Nye Vogne først kommer engang i 2022 - og spørgsmålet er jo også, om der er køretråd nok til at bruge de 26 første Vectroner allerede i 2021.

/Lasse


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Assens Sukkerfabrik
Assens Sukkerfabrik
De danske Sukkerfabrikker opførte i 1883-84 Assens Sukkerfabrik, der i over 100 år var en stor og vigtig arbejdsplads i Assens. Læs i denne artikel om fabrikkens historie med fokus på roebanesystemet og de lokomotiver, der befarede det. Læs artiklen 
3 advokat tilbud
Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen