SPIES REJSER. Nu med tog. (Generelt)

af mpp, torsdag 13. juni, 2019, 15:11 (123 dage siden) @ Frank Poulsen

Mon ikke det er noget der kommer. Der er nogle der nævner prisen som en barriere, men det handler jo "bare" om hvor god man er til at sælge billetter. Derudover er der udfordringer med at køre på tværs af landegrænser, men det er jo netop noget EU har fokus på med signalsystemer og det nye indre marked for togrejser. Hvis man gjorde det skulle man have et tog der kan køre på de forskellige strømsystemer og det kunne være smart hvis det kan køre på batteri også. Infrastrukturen skulle også være klar til det i forhold til at der er kanaler til rådighed og plads på de forskellige stationer. Det kan være at togene har behov for at holde længere ved perron inden start, og så skal man måske finde nogle nye steder de kan køre fra (der til gengæld ikke behøver være super centralt) – i København kunne man måske køre fra en af Ringbanens stationer.

Når det er sagt er der jo nok masser af folk der kunne synes det var en god måde at rejse på – man kunne lave særtog til Ystad i forbindelse med folkemødet, tog til legoland, særtog til når der er fodbold, lejrskoletog og andet. Det vigtige er jo nok bare at sørge for, at det er naturligt for folk at rejse sig og hilse på hinanden, så en barvogn er et must. Det kan altså godt blive festligt med 200 gymnasieelever på vej på skitur eller 200 fodboldfans på vej til udekamp.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

ContecRail

Jernbanebøger

Kjellerupbanen
Kjellerupbanen
Pris 350,- kr.
 Læs mere 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen