Kan S-tog på Kystbanen løse problemet med "røret" (Trafikpolitik)

af mpp, søndag 16. juni, 2019, 12:05 (501 dage siden) @ Pylorus

Du kan ikke bedømme værdien af en bro udfra hvor mange der svømmer over åen. Hvis man laver en fast HH forbindelse vil man udvide antallet af folk der kan pendle til Nordsjælland kraftigt og antallet af pendlere til København betragteligt. Det er klart at det kan tage noget tid for folk at vænne sig til som med alt ny infrastruktur og der vil givetvist være et regionaltogstilbud på Kystbanen der fortsætter over. Om det er så er pengene værd er noget der er ved at blive undersøgt nu.

I alle tilfælde vli det tage 15 år før forbindelsen står klar – det giver en 75% udskiftning i børnefamilierne og de fleste mennesker vil have skiftet job 2-3 gange. Det giver ikke mening at spørge hvordan det vil hjælpe de nuværende pendlere, men mere at spørge om det er en forbindelse vi ønsker og hvordan det vil bidrage til udviklingen af Greater Copenhagen over en generationstid. Tilsvarende betragtninger kan anlægges ift Kattegat, metro til Malmø, Lynetteholmen o.l.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Indsend billeder

Danske privatbaner

Læs historien om:
Høng - Tølløse Jernbane
Svenska-lok
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen