Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Hva sker der for Banedanmark (Generelt)

af Vollensir, 18/6 2019, 14:17 (1766 dage siden)

Hva sker der for Banedanmark er de gået helt bagud af dansen?????

Signalfejl, sporskiftefejl, nedfaldne køreledninger, infoskærme der ikke virker eller viser forkert tekst, manglende højtalerudkald flere steder ved forsinkelser eller aflysninger. Masser af ukrudt i sporene flere steder bare se på banegårdene man skulle tro man var kommet til Afrika eller Indien, med alt det græs og andre planter i sporene især på stationerne rundt omkring.

Og ikke at forglemme alt det affald og cigaratskodder det må da kunne gøres bedre, vi har da en del der bare går og dasker rundt hvorfor kan de ikke rydde op på perronerne og tømme skraldespande m.m. Ved godt at skal de ned på perronsporene så kræver det pas på banen kursus og den halve banegård skal lukkes ned og udarbejdes sikkerhedsplan m.m.

Men mon ikke man kunne finde ud af noget med en lang fangarm eller lignende.

Sølle at så rigt et land som Danmark har så misvedligeholdt banegårde og perroner der kunne vi lære noget af andre lande. Ved godt at det også er en holdningsændring hos passagerne der skal til, desværre er der nogen hvor det kun drejer sig om at smadre tingene og svine over alt. Bare se i togene især i regionaltogene her i det jyske IC4 togene er ofte fyldt med affald på bordene og ned på gulvet ud&se blade er smidt eller rykket i stykker affaldsposer smidt på gulvet, men der er selvfølgelig også fridt slag når der stort set ingen togpersonale er i regionaltogene mere....

Det var en lille bøvs....

Ønsker jer alle en god sommer


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak