Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Ny afgangsprocedure hos DSB fra juni (Generelt)

af Vollensir, 21/6 2019, 10:30 (1761 dage siden) @ KSC

Kan ikke forstå alt den ballade angående afgangstider, nu har der kørt tog i Danmark i over 170 år. Og der er stadig nogen der ikke kan finde ud af det.

Angående rettidighed, så vil jeg sige at i 95 % af tilfældene er det Banedanmark og passagerne der er skyld i forsinkelserne. Især enkeltsporede strækninger er sårbare når krydsende tog er forsinket, passager der skal af og på toget i sidste øjeblik ses hver eneste dag. Mange passager skal ind og ud af den samme dør i stedet for at sprede sig til de andre døre, og kom i god tid. Den der med at der lige i sidste øjeblik skal tjekkes ind eller købes billet fordi man opdager at det er et tog med personale ombord ses dagligt.

Har en nabo der er ansat ved DSB og han fortæller at især på de baner hvor Arriva kører de fleste tog, og kun 2-3 DSB tog om dagen kan man se at når folk på perronen opdager at det er et DSB tog så har de helvedes travlt med at tjekke in på rejsekortet og trække en billet i automaten.

Nogen har endda den frækhed at komme og spørge om toget ikke lige kan holde og vente mens de lige trækker en billet, selv om der har været god tid til det da de ofte har værert på perronen i god tid, men har bare ikke været opmærksom på at det var et DSB-tog de skulle med.

Det med rettighed er penge, så burde der måske værer noget mere personale i togene der må være mange tabte billetindtægter, og måske noget forebyggelse af hærværk også, samt noget af alt det svineri visse folk laver i togene gad vide om de bor sådan der hjemme også.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak