Schleswig-Holstein bestiller 55 batteritog hos Stadler (Generelt)

af Lasse Toylsbjerg-Petersen, torsdag 27. juni, 2019, 15:08 (621 dage siden) @ Lasse Toylsbjerg-Petersen

Nu vi er i gang, så har den spanske DTU studerende Julia Veintimilla i foråret forsvaret hendes "Master Thesis" (ved DTU Energy og DTU Transport) om skift til batteritog. Det fik hun et meget solidt 12-tal for, og har endvidere vundet prisen for "Årets studie projekt" i Banebranchen. Hun er endvidere indstillet til IDAs E-kandidat pris, der afsløres i morgen fra kl 15 hos IDA. Der er gratis adgang. Hendes studie må endnu ikke offentliggøres, men det er et meget godt grundlag for konkrete analyser om batteritog i Danmark....og det siger jeg ikke kun fordi jeg var "Industrial Supervisor" for hende, men fordi det faktisk er rigtig godt og neutralt arbejde, der kan bruges til noget.

Skylder lige at fortælle, at Julia faktisk fik Kandidatprisen for sit arbejde med at lave en analysemodel for beregning af, hvorvidt batteritog er et godt alternativ til elektrificering hhv. dieseltog :-)

https://eur02.safelinks.protection.outlook.com/?url=https%3A%2F%2Fida.dk%2Fom-ida%2Fmus...

/Lasse


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


DSB plakat 1949

DSB plakat 1949
DSB plakat 1949 af
Aage Rasmussen
Pris: 249,- kr.
 Køb 

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen