Advarselslamperne blinker igen ved signalsystemet (Generelt)

af Lasse Toylsbjerg-Petersen, onsdag 17. juli, 2019, 10:57 (189 dage siden) @ Svend

med henblik på ibrugtagning ultimo 2026."[/i]

...altså om 7 år. Udfordringen er at ingen udenfor Banedanmark formentlig tror på denne udmelding (endsige forstår hvorfor el til Aarhus ikke er vigtigt nok) men ministeriet har en struktur, hvor man kun spørger Banedanmark (og dsb) til råds.

Vi skal kun 6 år tilbage i tid før Banedanmark lovede at vi nu i 2019 ville have direkte tog fra Haslev til København og en 250 km/t jernbane, mens DSB i 2013 forventede at de første tyve nye togsæt til 250 km/t var sat i drift med K19. Nu synes alle tre ideer at være udskudt til 2024...

Der er ingen troværdighed tilbage, og der er da heller ingen konsekvenser opstillet hvis de gældende lange udsigter heller ikke opnås denne gang.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Teglværker i Danmark
Teglværker i Danmark
Her er en oversigt over danske teglværker. Listen indeholder de teglværker, der (så vidt vides) havde jernbanespor enten i form af eget spornet eller sidespor til en anden jernbane. Med tiden vil listen også indeholde de lokomotiver, der tilhørte de enkelte teglværker.


 Læs artiklen 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen