Langt fra trådens emne! (Generelt)

af Pyloriis, onsdag 17. juli, 2019, 16:19 (556 dage siden) @ mrkoster

Jeg syntes at det er skægt apropos "langt fra trådens emne!" at de fleste i denne debat taler om hvad der vil være bedst set i forhold til danske forhold. Men det er jo I Sverige Vi vil have nattog ud til kontinentet.
Flere har i debatten i Sverige talt om, at det ikke er givet at toget skal standse i Danmark. At det ville være smart - det er en anden side af sagen.

Mange ruter har været nævnt i pressen.
Men især: Cst-Hamburg (Evt Berlin)
M-Bryssel
har været emner flere har talt om.

Et nattog fra Cst kl 18 og sydpå vil først være i København ved 1-2 tiden om natten, og derfor ikke et attraktivt alternativ for danske rejsende. Et typisk nattog i Sverige kører med STH 100 og kommer ikke til København på 5 timer-ish som X2.

Fuldstændig enig. Der er ikke noget for os i Danmark.
Bruxelles nævnes som destination.
Der er også rigtig mange danskere der tager til byen.
Men langt de fleste gør det i embeds medfør.
Jeg tvivler på at staten, regioner og kommuner og især erhvervslivet vil betale ekstea meget i transport og have en medarbejder ude og rejse i 2-3 døgn når et morgenfly og sent aftenfly kan betyde at pågældende kan nå sit møde og være på job hjemme dagen efter.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen