Advarselslamperne blinker igen ved signalsystemet (Generelt)

af andersj @, Aalborg, onsdag 17. juli, 2019, 17:35 (472 dage siden) @ kme

Enhver stol kan mere eller mindre bestilles til ethvert tog. Har også kørt med Lint 41 i Tyskland med væsentligt mere komfortable stole end dem der er installeret i de danske Lint 41.

Nemlig. Hvad de fleste ikke gør sig klart, er at sæderne ikke bliver lavet af Bombardier/Siemens/Alstom... who ever, men købes "ude i byen" hos fx. Ricaro som de fleste bilentusiaster kender. De laves på bestilling, så vil man have uld fra jomfrufår med økologiske farvestoffer, så får man det.

Sæder er iøvrigt kostbare. Mit gæt er at et IC3/IC4-sæde koster op mod 80.000,- per styk. Det er i hvert fald prisen for flysæder i monkey-class.

Jeg kunne faktisk godt tænke mig at vide hvilket prisleje især stole til regionaltog ligger i, måske Lasse kan hjælpe lidt?. Hvad er prisforskellen eksempelvis på de stole man har i Nordjyske Jernbaners Lint (Kiel Sitze's "TREND") og "MATCH" som var indbygget i den Lint 41 jeg kørte med?.

En oversigt over Kiel Sitze's produkter kan ses her: https://www.kiel-sitze.de/index.php/de/Produkte og de har også leveret til Aarhus Letbane's Tango og Variobahn.

--
Mvh Anders


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen