Advarselslamperne blinker igen ved signalsystemet (Generelt)

af Svend @, onsdag 17. juli, 2019, 20:19 (468 dage siden) @ Togbus

DSB vil formentlig hellere se en velfungerende strækning hele vejen mellem Århus og København end at være gidsel i Banedanmarks projektfantasier med glidende udskydelse af alt inkl stadig flere ad hoc ødelægelser af sammenhæng i et bestående trafiksystem. Hvis ikke DSB havde tape for munden på grund af ejerskab og mulig chikane fra den påtvungne samarbejdspartner, Banedanmark, havde de nok haft en anden fortælling. Tiden er løbet fra DSB's taktik med at holde konkurrenter ude som for 15-20 år siden. Konkurrencen fra vejtrafikken er nu mere reel end tidligere og potentielle konkurrenter på bane vil kun være med at redde jernbanen som produkt, hvis ellers der var infrastruktur - og infrastrukturen er der jo ikke (før end om 8 eller flere år).

.
Jeg tror ikke DSB har ret meget at skulle have sagt her (bortset fra at det hele sikkert er clearet)..... de har vist også nok i deres egne problemer!

--
Svend

[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Lokomotivfabrikker

Sønderjyske jernbaneminder
Sønderjyske jernbaneminder
Uwe Hänel fortæller her om sin barndom i Sønderjylland i 1940erne og sin interesse for jernbaner. Hukommelsen fejler ikke noget, når Uwe fortæller om de forskellige lokomotivtyper, tog gennem Jernbanegade i Sønderborg, gasværket osv.
 Læs artiklen 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen