Advarselslamperne blinker igen ved signalsystemet (Generelt)

af Svend @, lørdag 20. juli, 2019, 13:21 (469 dage siden) @ Togbus

1) relæanlæg kan godt vedligeholdes. I sin tid, da Østerport S-bane ofte havde signalproblemer begyndte man at rense ("vaske") relæerne og så virkede de ganske fortræffeligt.

.
Relæanlæg: Relægrupper har det heldigvis med at kunne holde i årevis uden at skulle repareres, men når det endelig sker, er det en meget omfattende proces .... hvor de der er beskæftiget med det (på det private værksted) , for en dels vedkommende er tidligere medarbejdere fra "telefonvæsenet". Den viden varer ikke ved for evigt, ligesom det nok nærmest bliver umuligt at skaffe nye dele.

"Vask" på Østerport: Det var skidt før .... og blev ikke bedre af at relæerne blev efterset/renoveret. S-togspassagerer har vist stadig i erindringen, at der ofte var forsinkelser og aflysninger netop på grund af signalproblemer på Østerport (både før og efter). Nu er det vist ikke så slemt længere ......men rør ikke ved noget og hold helst døren til relæhuset lukket!

--
Svend

[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen