DSB tilstand... (Generelt)

af steenth, lørdag 20. juli, 2019, 15:21 (427 dage siden) @ mikedk2100

Ikke nok med at DSB har fjernet 10-turskort og andre rabatordninger, så har man samtidig også fjernet mulighed for at opnå mængderabat på rejsekortet ved brug over Storebælt - det er ikke noget man har gjort det store ud af at fortælle, for det ødelægger jo lidt af fortællingen omkring Rejsekortet.

DSB angiver selv årsagen til afskaffelse af 10-turskort og tilsvarende rabatordninger, at togene er så fyldte over Storebælt, at det ikke giver nogen mening at giver yderligere rabat for at rejse mellem landsdelene - men man vil godt give en endnu større rabat ved køb af Orange-billetter. DSB er ikke altid lette at gennemskue...


Grunden til, at DSB og andre selskaber har droppet klippekort og andre rabatordninger er da Rejsekortet. Da folk ikke frivilligt ville få et Rejsekort, så var man jo nødt til at tvinge dem. Og det har man så gjort ved at fjerne alternativerne.

DSB kunne godt have beholdt 10 turskort. Den som var gyldig før april kan også bruges efter - den nye app kan godt håndtere det. Og man har brugt titurskort som alternativ til rejsekort, da man skulle være pendler over storebælt for at få mængderabat. Men nu har man fjernt både titurskort og mængderabat - hvilken går ud over dem, som rejser hyppig, men ikke nok til at få et pendlerkort.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Danske privatbaner

Læs historien om:
Ringe - Fåborg Banen

Danske privatbaner

Læs historien om:
Randers - Hadsund Jernbane

DSB plakat 1937

DSB plakat 1937
DSB plakat 1937 af
Aage Rasmussen
Pris: 249,- kr.
 Køb 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen