Advarselslamperne blinker igen ved signalsystemet (Generelt)

af Frank Poulsen @, lørdag 20. juli, 2019, 16:26 (427 dage siden) @ andersj

Bingo! Det er netop min pointe!

Udviklingen i samfundet generelt går for stærkt. Jeg tror samfundet generelt faktisk ville være meget rigere hvis udviklingen ikke gik så stærkt og ikke havde gået så stærkt de sidste 30 år. Men det er jo ikke til at vide da man ikke kan skrue tiden tilbage.

Og tak, det var validatorer, ved ikke hvorfor det ord lige var væk... heh. Men ja, uddannelsen tager lang tid, men det er jo netop min pointe at man ikke har uddannet dem i tide fordi man satsede på det nye. Og uddannelsen er vel ikke den samme til nyt og gammelt.

Og ja manglende reservedele.. Det er jo grotesk (i min verden) at ting ikke kan reparereres hvis det stadig er brugbart. Især i disse klima og miljøtider hvor genbrug vel er noget der er in... Men man kan jo ikke tvinge produktion i gang. Men det undrer mig bare hvorfor det er sådan.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Jernbanebøger

Danske privatbaners motormateriel 1921-2001
Danske privatbaners motormateriel 1921-2001
Pris 380,- kr.
 Læs mere 
Indsend billeder
Ringsted i snestorm
Ringsted i snestorm
Webmaster Tommy Nilsson var den 28. december 2001 i Ringsted midt i en snestorm. Det kom der denne fotoreportage ud af. Det lykkedes at holde kameraet nogenlunde fri for sne selv om sneen væltede ned.
 Læs artiklen 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen