Advarselslamperne blinker igen ved signalsystemet (Generelt)

af andersj @, Aalborg, søndag 21. juli, 2019, 22:43 (428 dage siden) @ Lasse Toylsbjerg-Petersen

Jeg kunne faktisk godt tænke mig at vide hvilket prisleje især stole til regionaltog ligger i, måske Lasse kan hjælpe lidt?. Hvad er prisforskellen eksempelvis på de stole man har i Nordjyske Jernbaners Lint (Kiel Sitze's "TREND") og "MATCH" som var indbygget i den Lint 41 jeg kørte med?.

Desværre er netop stole en del af udbuddet til DSB, så selvom jeg ikke er del af dette i øjeblikket, må jeg ikke kommentere på prissætningen på stole til tog. Normalt plejer tyske DB dog at have meget præcise krav - i praksis også til de underleverandører man bruger til stolene.

Jeg kan dog fortælle, at jeg for et par år siden fik anskaffet en fire-personers sædegruppe (med bord, og udrustning) til kontoret. Det er første klasses "Helena" lædersæder som i TWINDEXX Vario IC2/IC Dosto. De stod i ca. 80.000 kr samlet.

/Lasse

Øv, man tak for svaret alligevel. 20.000 kr. for en stol og 1/4 bord virker som en fair pris for noget der skal kunne holde til dagligt brug i 30 år og leve op til jernbanens sikkerhedskrav.

[image]

--
Mvh Anders


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen