Negativitet vedr. Billundbanen, hvad tænker I på? (Generelt)

af kaibayer, fredag 26. juli, 2019, 17:41 (350 dage siden)

Kære Billundbane-debattører.

For det første vil jeg bede om, at alle der laver indlæg om denne bane, og navngiver den med diverse slangudtryk, dropper det pjat. Det er dybt problematisk for vi lokale jernbaneentusiaster, der gennem en efterhånden længere årrække har kæmpet for at få banen etableret.

Og så må jeg sige, at jeg slet ikke forstår, hvorfor brugere af dette forum er modstandere af flere tog og flere tog på skinner i Danmark. Det er helt hen i vejret, og jeg kunne være bekymret for, om der er et politisk undergravende arbejde i gang for at forhindre planerne om at blive til virkelighed.

Lad os få en ordentlig tone her i forum, og jeg skal opfordre til, at vi alle afventer den politiske behandling af jernbaneprojektet, før nogen kaster sig ud i sagen med bål og brand.

Som nævnt i et tidligere indlæg, er det lidt over 100 år siden, at min egn fik jernbaneforbindelser til resten af landet, og de fik så sandelig en hård medfart i begyndelsen af 70'erne, så nu med ca. 5,1 mio. årlige gæster til Billund er det oplagt at skabe en jernbaneforbindelse til Resort Billund samt vores internationale lufthavn - Danmarks næststørste - Billund Airport.

[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen