Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Avatar

Negativitet vedr. Legobanen, hvad tænker I på? (Generelt)

af Schienenwolf, Læsø, 28/7 2019, 16:32 (1705 dage siden) @ Togbus

En Billundbane kan sagtens realiseres som 100% offentligt ejet. Ring 3-letbanen i København viser hvor håbløst det er når man lokalt (ja, der er også lokal lokalpolitik i Københavnsområdet!) appellerer til staten som aktiv samarbejdspartner.

Desuden er Vejle Kommune som samarbejdspart nok også en meget død sild, da Vejle har sin helt egen agenda med hensyn til jernbaner og dermed ikke seriøs i supporten til en eventuel Billundbane. Hvem siger også at Vejle er et godt start-slutpunkt for tog til Billund på længere sigt?

Det er værd (uden sammenligning i øvrigt) at kigge på forbindelsen i Hong Kong til Disney Resort der, for de har deres eget Mickey Mouse-tog under MTR med forbindelse fra den nærliggende metrolinje. En Legobane (med anden trafik desforuden) er absolut oplagt, da det kan være en attraktion i sig selv. Tror man skal tænke ud af boksen og det kan bedst gøres lokalt, helst med dyb involvering af kreative kræfter i det lokale erhvervs- og turistliv.


Ja, netop. Det lokale erhvervs- og turistliv kan i og for sig bare gå sammen med kommunen (det offentlige) og på kreativ vis forlænge den bane, der allerede findes i Billund.

--
Hilsen
S

Strør ægte Læsø sydesalt i dine sår.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billige jernbane T-shirts

Jernbanebøger

Der kommer altid en sporvogn

Der kommer altid en sporvogn. Pris 310 kr.

Læs mere
Svenska-lok

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak