De stakkels passagerer (Generelt)

af sj51, mandag 29. juli, 2019, 18:51 (341 dage siden)

Vi har højsæson! De internationale tog stopfyldte af glade ferierejsende med store forventninger, men de lader til at være mere til besvær. Forbindelsen fra København til Hamburg, der er en af de vigtigste i nord-syd trafikken, lider. Det heder sig jo, at men fra december udelukkende vil tilbyde forbindelser via Storebælt og Padborg. Så det gælder åbenbart om at jage så mange kunder som muligt væk, og vi øver os kraftigt. Det skal nok lykkes!
Når man ser, hvordan de rejsende bliver behandlet i EC-forbindelserne mellem København Og Hamburg, bliver man overbevist om, at banerne har tabt, det er så elendigt, at man kun kan fortvivle. de rejsende bleiver ved driftsforstyrrelser fuldstændigt overladt til sig selv.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Højbygaard Sukkerfabrik
Højbygaard Sukkerfabrik
Sukkerfabrikken Lolland blev opført i Holeby i 1872. På grund af uheld og en ringe økonomi, gik fabrikken konkurs i 1877 og genopstod med nye ejere som Højbygaard Sukkerfabrik. Her er historien og billederne fra fabrikken med de mange smalsporslokomotiver.


 Læs artiklen 


Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen