Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

De stakkels passagerer - Kbh - Hamborg (Generelt)

af steenth, 29/7 2019, 19:17 (1704 dage siden) @ sj51

Vi har højsæson! De internationale tog stopfyldte af glade ferierejsende med store forventninger, men de lader til at være mere til besvær. Forbindelsen fra København til Hamburg, der er en af de vigtigste i nord-syd trafikken, lider. Det heder sig jo, at men fra december udelukkende vil tilbyde forbindelser via Storebælt og Padborg. Så det gælder åbenbart om at jage så mange kunder som muligt væk, og vi øver os kraftigt. Det skal nok lykkes!
Når man ser, hvordan de rejsende bliver behandlet i EC-forbindelserne mellem København Og Hamburg, bliver man overbevist om, at banerne har tabt, det er så elendigt, at man kun kan fortvivle. de rejsende bleiver ved driftsforstyrrelser fuldstændigt overladt til sig selv.

De burde allerede have kørt via Storebælt allerede fra denne sommer. Men aftalerne er først faldet på plads, så det kan omfatte køreplanen fra december.

I denne sommer er der spærret fra april til september og der er kun togbus imellem Rødby og København H - jeg vil have foretrukket af køre med en tog direkte end at sidde en bus en pæn del af vejen.

Til næste år lukker tyskerne banen imellem Puttgarden og Lübeck for at kunne opgradere bane - det er årsagen til omlægning. Om 2 år lukker Nykøbing F - Rødby Færge af samme årsag. Omlægning vil fortsætte indtil forbindelsen åbner....

Ulempen fra december at der er kun er et tog imellem Hamborg og København hver 4 time pga. kapacitetsproblemer nord for Hamborg, hvor DSB kun har fået mulig for et tog hver 2 time, hvor resten er tog til/fra Aarhus.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

HectorrailDSB S736

Lokomotivfabrikker

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak