Håb for Fehmern-forbindelsen (Generelt)

af cz, Birkerød, tirsdag 30. juli, 2019, 18:40 (370 dage siden) @ Pyloriis

Man kan spekulere på om det er Scandlines som har betalt?

Det er ikke til at sige, men med baggrund i dette citat af Michael Reiter (DR's journalist) kunne man i hvert fald få mistanke om, at der er en eller anden "sponsor" bagved...…

"- Men man skal have i baghovedet, at Beltretter basalt set er amatører. Det er folk, som har andre job i hverdagen – altså som ikke har som hovederhverv at protestere mod Femern-projektet. Så måske har de ikke været klar over, hvor slemt det vil være at hyre skuespillere til at demonstrere, når nu modstanderne selv var på arbejde, siger Michael Reiter."


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Renovering af DSB MR-tog i Tyskland 1995-98
Renovering af DSB MR-tog i Tyskland 1995-98
I perioden 1995-98 blev DSB´s MR-tog renoveret af Partner für Fahrzeug-Ausstattung (PFA) beliggende i Weiden i det nordøstlige Bayern i Tyskland. Værkmester i DSB Hans Werner Hansen fortæller her historien om sine to år i Bayern.
 Læs artiklen 
Østre Gasværk
Østre Gasværk
I jernbanekredse er Østre Gasværk mest kendt for sin unikke jernbane og de 3 små engelske sadeltanklokomotiver, der i over 70 år skubbede kulvogne op til de store retortovne. Her er historien om Østre Gasværk med fokus på værkets interne jernbane og det rullende materiel.
 Læs artiklen 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen