Reelt sp., hvad er dette? Har INGEN anelse selv (Generelt)

af Steff @, mandag 12. august, 2019, 09:52 (72 dage siden)

Kære Forum

Jeg ved faktisk ikke hvor dette spørgsmål skal postes, men jeg har dog en tiltro til, at man her i hvert tilfælde med moderne transportformer, selvom tilsyneladende for troljebusser, kan give et muligt svar.
På motorvejen omkring Lübeck (A1), er der på motorvejsstykket opsat de viste master i begge retninger og hvis der har stået skiltning før har jeg mistet dette. Det er MANGE kilometer det drejer sig om.

For mig ser det ud som trolje opsætning af tråd, det begynder dog pludseligt og ender ligeså, altså ikke nogen afgrening eller tilkørsel. Der er vekselfelter for tråden ligesom på den enkelt tråd for elektriske tog med overledning. Altså med isolatorer og nedhængende vægte for at holde tråden stram.
Hereunder 3 billeder, håber I kan give et svar, selvom det nok ikke er jernbane.

[image]
[image]
[image]

Med venlig hilsen

Steffen Dresler

--
Steffen Dresler


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Svenska-lok
Utvecklingstendenser danska och norska fjärrtåg
Utvecklingstendenser danska och norska fjärrtåg
Tomas Larsson har udarbejdet denne rapport på svensk (i PDF-format) om udviklingen og anvendelsen af fjerntog i Danmark og Norge med hovedvægten på lyntog og IC3-tog. Læs artiklen 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen