Avatar

Tog og Færgetur til Tyskland - 12. Oktober 2019 (Generelt)

af MY veterantog, mandag 12. august, 2019, 21:07 (408 dage siden)

Så tilbyder vi igen en af de populære ture til Rødby Færge med MY 1126 og de røde Intercity vogne.

Turen starter i Helsingør og går via København H & Ringsted til Rødby F, hvor der standses på de større stationer undervejs.

Turen bliver også en unik mulighed for at se på resultatet af den store sporombygning af Sydbanen mellem Næstved og Nykøbing F, fra de åbne vinduer i kupévognene.

I Rødby Færge tilbyder vi et foredrag om Femernforbindelse, som bliver verdens længste sænketunnel for både biler og tog. Foredraget kræver tilmelding og holdes i Femern A/S infocentre i Rødbyhavn umiddelbart efter ankomst til Rødby Færge. Der skal påregnes ca 15 minutters gang til og fra infocenteret. Foredraget tager ca 1½ time, og kan kombineres med en efterfølgende færgetur, dog uden besøg i BorderShop.

Hvis man ønsker at besøge BorderShop, kan det ske ved at købe færgebillet og tage færgen til Puttgarden umiddelbart efter togets ankomst til Rødby

[image]
MY veterantog er her ankommet til Rødby Færge og passagerne er på vej til færgen.
Et foto fra 2018´s tur til Rødby.
Foto: Mikkel B. Holgersen

Til udturen kan der bestilles morgenmad med kaffe og te, på hjemturen kan der købes røde pølser med brød. Undervejs på turen kan der købes kolde og varme drikke samt snacks og souvenirs fra togets salgsvogn.

For mere info, køreplan, billetpriser og reservation se: Tog og Færgetur til Tyskland

Bemærk at der allerede på nuværende tidpunkt er reserveret halvdelen af toget, så skal du med, så anbefaler vi at du reservere plads.

Vi glæder os til at se jer på sæsonens sidste tur (husk også turen Odense-Aalborg 7. september)
- MY veterantog og de frivillige


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen