Afskedstur for S 736 på Kystbanen Varför avskedstur?? (Generelt)

af Hans T. Møller @, Risskov, onsdag 14. august, 2019, 00:00 (438 dage siden) @ UTJ
redigeret af Hans T. Møller, onsdag 14. august, 2019, 00:26

Ja. jeg tvivler også på, at man indenfor den danske museumsverden kan finde en udvikling, der kan sammenlignes med Danmarks Jernbanemuseums forhold til danske jernbaneentusiaster i de seneste år.

De fleste museer ville vel sætte pris på at have et godt forhold til dem, der interesserer sig for dets arbejdsområde.

Men når jernbanemuseet skriver, at dets valg har ”vakt debat i jernbanekredse”, betyder det gerne, at museet ikke selv ønsker at deltage i diskussionen. Det gælder både museets årsskrift og dets prioriteringer, så det virker, som om museet bevidst vil lægge afstand til en masse mennesker, der har jernbaner som hobby.

Som så ofte sagt før: Det handler ikke om, at Jernbanemuseet skal drives til ære for en flok "togtosser", men der findes både smittende begejstring, lyst til frivilligt arbejde, håndværksmæssig kunnen og faglig viden hos jernbanernes venner.

Vi er med andre ord en ressource, som Danmarks Jernbanemuseum åbenbart har valgt at nedprioritere - eller helt at ignorere...

Hvorfor?


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Jernbanebøger

Kalvehavebanen på cykel
Kalvehavebanen på cykel
Pris 120,- kr.
 Læs mere 
DB Cargo

Danske privatbaner

Læs historien om:
Lokalbanen A/S
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen