Udkast til K20 (Generelt)

af Svend @, onsdag 14. august, 2019, 07:17 (440 dage siden) @ Jens Hansen

Rettidighed/punktlighed går forud for alt andet. Punktum.
At så passagererne på en almindelig god dag er længere om at komme frem end nødvendigt og der ved andre festlige lejligheder er regnedrenge, der kigger på samfundsøkonomi contra rejsetid ........ nej, det er de andre tal der vægter mest. Kan man ikke få tallene til at passe på anden vis, skruer man blot op for rejsetiden, det er set før. Flere gange endda.

--
Svend

[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Brammingeulykken
Brammingeulykken
Den 26. juli 1913 skete en af de værste jernbaneulykker i Danmarks historie, da Tog 1029 - også kendt under navnet ´Emigranten´ - afsporedes umiddelbart vest for Bramminge station. Ved ulykken omkom 15 personer, ligesom mange blev hårdt såret. Her er hele historien.
 Læs artiklen 

Lokomotivfabrikker

Bogen om DSB litra E
Bogen om DSB litra E
I 2006 udgav Steffen Dresler bogen ´DSB litra E svensk- og danskbyggede eksprestogslokomotiver´. Med forfatterens velvilje er bogen digitaliseret og forsynet med en ekstra tegning. Her er hele historien om de smukke E-maskiner.


 Læs artiklen 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen