Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Anmeldelse af bogen "Kjellerupbanen 1912 - 1924 -1968" (Generelt)

af Steff, 14/8 2019, 14:38 (1688 dage siden) @ Ib Jensen

Jamen hvor ER det da pragtfuldt at forfatteren Niels Bloch, netop har gjort sig store anstrengelser for også at overholde ” Oprethavsloven”!

DET kunne mange skribenter og forlag (især de elektroniske udgivelser/sider) tage ved lære af. Derfor stor ros for at også dette er taget i betragtning ved bogen, ud over selvfølgelig det jernbane- og samfundshistoriske aspekt.

Og at man ”betaler” personer/lokalarkiver med et eksemplar af bogen som tak for lån af et billede, er ganske normalt. Det anvender de fleste forlag.

Håber det bedste for bogen

Med venlig hilsen
Steffen Dresler

NB: Lad nu være med at falde i den "fornærmede" kritikker rolle med bl.a. stavning. Husk på følgende, som er en af de mange "Murphies" dellove, her om korrektur:
"Jo mere korrektur der bliver læst, jo større er de fejl der smutter igennem"
;-)

NB, NB: At have et ønske om kun at blive anmeldt i de tidsskrifter man selv mener er seriøse, er der vel ikke noget ondt i. Alt for mange anmeldere (MANGE, MANGE) har en vis evne til IKKE at anmelde en udgivelse, men skrive hvad de selv ønsker. Altså tager ikke stilling til indholdet der ER, men hvad man selv mener det skal handle om. (Så skriv dog skidtet selv, ik´?:-D )

--
Steffen Dresler


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak