Avatar

Prisstigning forventes at få millioner til at skippe metroen (Generelt)

af Schienenwolf, Læsø, torsdag 15. august, 2019, 01:02 (295 dage siden) @ andersj

Det vil intet betyde for antallet af passagerer i metroen i og med rejsekortets uigennemsigtighed, men brugerne vil opleve at deres konto bliver tømt hurtigere og det vil forstærke den samlede kollektive trafiks negative spiral.


Det farlige er tillægget på pendlerkort, hvor man skal slippe 80 kr. mere for at få lov til at stå op i Metroen.

Men du har nok ret i at enkeltrejserne på Rejsekort ikke opdager det, fordi prisen alligevel springer frem og tilbage med diverse rabatter og tillæg alt efter hvor i landet man rejser.

En kontrolafgift på 750 kr, hvis man "underfrankerer" sin i forvejen betalte rejse med 1,60 kr for lidt i tillæg, skal nok vække opsigt hos forbrugerombudsmanden, og hvis ikke, så er da da en vej for PostNord at gå, for at få dækket lidt af sit underskud. Det viser helt klart, hvor grådig og svinsk Metroselskabets ledelse er over for de borgere, som de er sat i verden for at betjene. Desværre har de jo en flok nyttige idioter til at arbejde for sig, men dem kan man jo så håbe, at publikums vrede og utilfredshed går ud over. Så må de bære den videre til deres ledelse.

--
Hilsen
S

Strør ægte Læsø sydesalt i dine sår.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen