Prisstigning forventes at få millioner til at skippe metroen (Generelt)

af pjl, fredag 16. august, 2019, 10:33 (185 dage siden) @ metrohenrik

Jeg ved ikke hvorfor minmening er så vigtig.

Det er et personligt forum og selskaber mener som sådan ikke meget og i denne sag agerer de implicerede selskaber jo dejlig medgørligt.

Generelt set synes jeg det er rimeligt at man betaler den pris for en vare, som sælgeren forlanger.
Når jeg skal i biografen, forhandler jeg heller ikke prisen, ej heller i Rema, eller når jeg køber mit periodekort.

Politikerne har bestemt at vi i danmark har et åbent system, hvor kunden har ansvaret for at købe den rigtige billet. Samtidig har de besluttet at der skal være personale i togene, som bl.a skal kontrollere at kunderne har korrekt billet. Har de ikke det har de også sat prisen for det.

Mit spørgsmål går ikke på dem, der udfører arbejdet - de laver (sjældent) reglerne og jeg har tidligere skrevet at eventuelle fustrationer over gebyr ikke skal gå ud over sagesløse medarbejdere.

Men som skrevet, hvorfor er min mening vigtig?

Jeg spørger dig - synes du en afgift på 50.000% er rimelig?

Det står dig frit for at lade være med at svare.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Østre Gasværk
Østre Gasværk
I jernbanekredse er Østre Gasværk mest kendt for sin unikke jernbane og de 3 små engelske sadeltanklokomotiver, der i over 70 år skubbede kulvogne op til de store retortovne. Her er historien om Østre Gasværk med fokus på værkets interne jernbane og det rullende materiel.
 Læs artiklen 
Svenska-lok

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen