Kan jernbanen hjælpe ???? (Trafikpolitik)

af Pyloriis, lørdag 17. august, 2019, 18:08 (468 dage siden) @ mpp

Det vigtigste er jo nok at udvikle den kollektive transport med øje for hvordan det kan gøres bedre for dem der allerede bruger det, i stedet for at lade sig forføre af dette og hin forslag til "hvordan man kan få bilisterne over i toget". Det er ikke "smart" at sige at man foretrækker at køre i sin egen bil, og derfor har de fleste bilister lommeforslag til hvordan tog og bus kunne blive mere relevante for lige netop dem – forslag der så er for dyre til at blive implementeret i praksis. Uanset om det er Høje Taastrup, Park&Ride, biltog eller andet viser historien, at toget bedst udvikles på togets præmisser.

Så kan vi nøjes med at få signalsystemet til at fungere og bruge de mange mia. i Togfonden på at få flere motorveje.
De nuværende kunder er jo tilsyneladende tilfredse og du forventer ikke at få flere over i toget.

Så skal trængselproblemerne løses bliver det UDEN HJÆLP FRA JERNBANEN!


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Jernbanebøger

Den Gule By
Den Gule By
Pris 120,- kr.
 Læs mere 
Odsherreds Jernbane 1899 - 18 maj - 1924
Odsherreds Jernbane 1899 - 18 maj - 1924
Her er tekst og billeder fra jubilæumsskriftet "Odsherreds Jernbane 1899 - 18 maj - 1924", der fortæller om banens forhistorie, anlæggelse og første 25 år. Skriftets annoncer er udeladt men findes i PDF-versionen i Jernbanen.dk´s arkiv.
 Læs artiklen 
3 flyttefirma tilbud
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen