Nu skal københavnerne betale ekstra for at tage metroen. (Generelt)

af mikedk2100, København Ø, tirsdag 20. august, 2019, 08:36 (291 dage siden) @ steenth

Jeg mener jo også, at der skal gøres alt for at holde på de passagerer, der er tilbage. Og prisen kan man justere på nu og her - modsat det at skaffe flere tog, skifte signalsystem og lave nye jernbaner. Men nedsæt prisen nu og så må vi kæmpe med at få folk tilbage i toget, når der er et reelt alternativ at tilbyde bilisterne om 15 år eller mere.


Det er ikke prisen som er problemet, Men den samlet transporttid. Nedsættelse af takster flyttet meget lidt, mens sparet tid flytter mest. Jeg vil heller bruge flere penge på at få forkortet den samlet transporttiden end at indsætte taksterne. For min erfaring, så tæller folk tid særdeles meget.

Der er flere af de rejser, jeg foretager, som jeg ville ønske kunne foregå med bil - det tager simpelthen for lang tid...... hvilken gør jeg rejser mindre end jeg burde gøre...

Det er jeg nu heller ikke uenig i (altså den samlede transporttid) ligesom stabilitet, for korte eller overfyldte tog og dieselbusser, der overhovedet ikke er et alternativ til bil har indflydelse. Det er bare ikke noget, der løses med et snuptag.

Så i stedet for bare at lade stå til de næste 10-15-20 år, bør man justere priserne nu, og slet ikke sætte prisen op med 10%, som man gør i indre København. Prisen matcher bestemt ikke det produkt, man får tilbudt, og det tror jeg får flere folk til at flygte fra den kollektive trafik og over i bilerne.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen