Kan jernbanen hjælpe ???? (Trafikpolitik)

af Pyloriis, tirsdag 20. august, 2019, 12:51 (397 dage siden) @ P.Jensen

Med stigende trafik - ulykker - afkørsler med for lav kapacitet - ud- og indfletninger der er konstrueret forkert - kan man ikke udvide alle motorvejene så der kan håndteres meget mere trafik. Flaskehalsene flytter bare og så sander det til som i Holland, hvor der dagligt er op mod 1000 km kø.

Og så skal tog systemet være klart med materiel og signaler der virker. Der må være nogle politikere der snart vågner op.

P.Jensen

P.Jensen - Det skal ikke på jernbanen at et tog bryder sammen med kø tilfølge?

Med flere og hyppigere afgange bør man også på skinnenettet alvorlig overveje at udvide til 4 spor på hovedstrækningerne (ved godt at togfolk synes det er overflødigt - men hverdagen for især pendlere viser at det sker ret hyppigt)


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DB Cargo
Sønderjyske jernbaneminder
Sønderjyske jernbaneminder
Uwe Hänel fortæller her om sin barndom i Sønderjylland i 1940erne og sin interesse for jernbaner. Hukommelsen fejler ikke noget, når Uwe fortæller om de forskellige lokomotivtyper, tog gennem Jernbanegade i Sønderborg, gasværket osv.
 Læs artiklen 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen