Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Avatar

Skolerejse med DSB (Generelt)

af Schienenwolf, Læsø, 22/8 2019, 22:03 (1701 dage siden) @ Svend

Hvori består det mærkelige? Både København H, Odense og Fredericia er normale skiftestationer.
Forbindelsen er god til den pris, som det offentlige dvs. skatteyderne betaler for jer. Hvis du hellere vil med en direkte og hurtigere forbindelse, så må du tage det op med den nyvalgte trafikminister og bede ham om at få smidt nogle fuldt betalende passagerer ud af de tog, som I som sociale tilfælde gerne vil med. Ellers må du trøste dig med DSB gamle men dog stadig så rigtige slogan: "I toget er tiden din egen".

.
Kig lige på rejseplanen igen. Det er nok turen fra Odense til Rødekro med Papugas bus, der henvises til

Måske, måske ikke. I "gamle dage" havde det været en Combus eller en vogn fra DSB Rutebiler, der havde 6dført kørslen, så det er vel kun "underligt" med Papuga, hvis man tror, at de gamle foretagender stadig eksisterer. Jeg så da også helst, at klassen fik lov til at vente på næste togforbindelse med plads, i stedet for at DSB i en anspændt materielsituation og i en periode med en del lejrskoler samarbejder med en privat busvognmand omkring lejrskolekørsel. Det havde været rimeligt, når nu klassen er så glad for at køre med tog. Men havde DSB gjort det i stedet for at yde service, så havde det jo nok også været galt.

--
Hilsen
S

Strør ægte Læsø sydesalt i dine sår.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billige jernbane T-shirts

Indsend billeder
Utvecklingstendenser danska och norska fjärrtåg
Utvecklingstendenser danska och norska fjärrtåg

Tomas Larsson har udarbejdet denne rapport på svensk (i PDF-format) om udviklingen og anvendelsen af fjerntog i Danmark og Norge med hovedvægten på lyntog og IC3-tog.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak