Skolerejse med Flixbus (Generelt)

af Togbus, Foldingbro, lørdag 24. august, 2019, 06:04 (353 dage siden) @ Jørgen Pagh Jensen

Nej. Togrejser kan bestemt være gode.
Der er absolut intet galt ved at tage toget, og netop skoleklasser kan få en god tur ud af det når de kan rende rundt mellem hinanden under turen. Så jeg forstår sagtens dine argumenter. Skoleelever er dog i stigende grad klimaoplyste, men nu er det altså sådan at der pt ikke kører ret mange el-persontog i Sønderjylland for tiden, så det er i dette tilfælde diesel kontra diesel.

At DSB bestiller busser til parallelbefordring langs jernbanestrækninger er og bliver jernbanens nederlag, selvskabt vel at mærke. Absurd, for nu at bruge et modeord med en vis transatlantisk slagkraft.

Og ikke mindst. Jeg nedlægger ikke jernbanen. Det gør jernbanen selv, dog med lovning om at om 10 år er alting (måske) godt. Man kan kun gisne om hvordan transporten foregår om 10 år, men mon ikke vejtransporten er blevet tvunget til mere miljøvenlige udformninger til den tid.

--
- busser når det er billigst


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen