Køge Nord (Generelt)

af Frank Poulsen @, lørdag 24. august, 2019, 10:26 (396 dage siden) @ Pyloriis

Det bliver aldrig attraktivt for ret mange at skifte til toget i Køge Nord!

Kun for dem der skal ind i det aller midterste af København. Men tænk på alle dem der skal arbejde i hele dette område

[image]

De vil jo ALDRIG få en fordel ved at skifte i Køge Nord... De er alt for tæt på deres slut destination og kommer ikke i nærheden af deres slutdestination. Alle dem der kører på Køge Bugt skal jo ikke ind i centrum, langt fra.

Køge Nord er fin nok, og skaber udvikling og nye muligheder osv., men man skal bare ikke tro at folk fra Næstved, Ringsted, Haslev, Stevns, tager bilen til Køge Nord, for at skifte... Skal man have dem over i toget er det langt tidligere, de kører jo ikke så langt for at skifte. For så ikke at komme tæt på deres slutdestination direkte. Derfor tænker jeg ikke der er brug for mange 1000 p-pladser til skift her. Så skal trafikken til at gå meget mere i stå på motorvejen, end den reelt gør. Så derfor er det i mine øjne fint nok man ikke har satset sindssygt vildt fra start. Kommer der boliger og arbejdspladser omkring er stationen jo fin, overdækning kan man altid diskutere osv. Men at tro at mange af bilerne på Køge Bugt skifter her, det er i mine øjne en fejlagtig antagelse. De skal lokkes over i togene noget før på deres rute.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen