Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Avatar

JP mener: Dybt latterligt at tale om “lyntog” (Trafikpolitik)

af gaest, 1/9 2019, 13:34 (1698 dage siden) @ Thomas Boberg Nielsen

Jyllands-Posten angiver at være en liberal avis. Men lige præcis når vi taler om jernbaner, er avisen dybt uenig med tidligere minister, kvindehaderen Ole Birk Olesen og bilelskeren Kristian Bil Lorentzen. Herligt:

https://jyllands-posten.dk/debat/leder/ECE11580377/faa-nu-fart-paa-toget/

Med venlig hilsen

Thomas Boberg Nielsen

Man har i mange år investeret i DSB, ikke i jernbanen men ud fra den tanke at hvis det er godt for DSB må det vel også gavne andre. Det vi ser nu er drømmen om DSB's helt eget lukkede dieselhøjhastighedsnet som ingen andre skulle kunne være i stand til at byde ind på. Den drøm er nu blevet til et mareridt, men meget nyttig for fjernbusselskaberne.

Nu har vi igen en rød regering, som sætter DSB (ikke jernbanen) højt. Jeg hørte manden der er Tranportminister i denne måned udtale i en 8-radioavis fo et par dage siden at nattog i Danmark ikke er muligt eftersom DSB ikke har noget materiale (ja det sagde han squ) at køre disse tog med. Der er andre operatører i Europa der kan køre nattog, og har noget at køre med, hvad er der galt med dem?

Jernbaneenthusiaster er heller ikke de rette til at tænke jernbanens fremtid, de er alt for nostaligiske dagdrømmere - Genskab det gamle DSB så blive alt godt igen! Spor her spor der, nye letbaner.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DSB MY1148Svenska-lok
Jernbanehumør
Jernbanehumør

´Og så var der den om …´. Morten Flindt Larsen har samlet en lang række historier og vittigheder fra jernbanernes univers ved at gennemgå tusindvis af gamle jernbaneblade, tidsskrifter, dagblade m.v.. Tilføj selv dine egne bedste jernbanevittigheder.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak