Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

"Ny station indviet – på mandag er det slut med togbusser" (Jernbanen i dag)

af Gæst19, 1/9 2019, 21:31 (1670 dage siden) @ Niels Munch

Banedanmark fortæller nu:


Åbningen af Vordingborg-Næstved udskudt med et døgn


PASSAGERERNE MÅ VÆBNE SIG MED LIDT MERE TÅLMODIGHED, INDEN DE KAN TAGE DEN GENÅBNEDE BANE I BRUG. BANEDANMARK ER KLAR MED KAFFE MANDAG MORGEN.


Under de sidste afprøvninger af jernbanen mellem Vordingborg og Næstved viste der sig fejl i signalanlægget, og derfor forventer vi først, at togene kører tirsdag morgen

"Da vi gennemgik signalanlægget, fandt vi en del fejl, og de skal naturligvis rettes, inden vi kan køre. Det er ærgerligt, og vi er rigtig kede af, at vi bliver nødt til at bede passagererne om yderligere et døgns tålmodighed med os, siger Klaus S. Jørgensen, projektdirektøt i Ringsted-Femern Banen.
Udbygningen af Ringsted-Femern Banen vil på sigt give passagererne kortere rejsetider, færre forsinkelser og sikre en mere stabil drift, når den står færdig. Det vil gøre en stor forskel både for den enkelte passager og for hele regionen og gøre det nemmere og hurtigere at komme til og fra København og binde det danske transportnet endnu tættere sammen med det øvrige Europa.


Forventer at køre tirsdag
På tirsdag forventer vi, at togene igen kører mellem Næstved og Vordingborg.
Mellem Vordingborg og Orehoved fortsætter togbusserne med at køre frem til og med den 7. september. Derefter kører der togbusser mellem Orehoved og Nykøbing F.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Hectorrail

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak