Århus Letbane & økonomi (Trafikpolitik)

af Mester @, lørdag 07. september, 2019, 23:17 (332 dage siden) @ andersj

Men indre strækning er også ramt af at byudviklingen i Lisbjerg, Skejby Nord og Nye ikke er igang endnu. Desuden vil etape to til Hinnerup over Søften også pynte på passagertallene.
Grenåbanen er stadig plaget af ustabil drift, manglende færdiggørelse af krydsningsstationen i Trustrup og manglende færdiggørelse af hastighedsopgraderingen. Desuden udestår projekter som ny krydsningsstation ved Vestre Strandallé og nyt trinbræt ved Rolighedsvej i Risskov.

Helt enig. Nogen - hvoraf de fleste har været letbanemodstandere fra begyndelsen - er i gang med at dømme en endnu ikke færdigetableret letbane for en fejlinvestering.

Letbanen skal nok blive en succes og heldigvis ryster byrådspolitikerne i Aarhus ikke på hånden. Der er stadig et markant flertal, der vil have letbane til Brabrand og pengene til Aarhus Ø-etapen er allerede i kassen.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne3 flyttefirma tilbud
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen